Ondersteuningsteam

Wie “bemensen” dit kantoor?

Ons kantoor bestaat uit ene klein hecht team van medewerkers die nauw met elkaar samenwerken. We stellen ze graag aan u voor.

Herma Meulenbelt, Bedrijfsleider

herma_meulenbelt

Herma Meulenbelt is mede eigenaar en -oprichter van dit kantoor.

Zij werkt 5 dagen in de week. Met uitzondering van de woensdagmorgen. Herma’s taken in grote lijnen zijn de verzorging en coördinatie van de gehele financiële administratie, management taken, personeelszaken en ze is aanspreekpunt voor de PR activiteiten. Bij afwezigheid van de Juridisch Secretaresse neemt ze een deel van de secretariële taken voor haar rekening.

Herma vindt het belangrijk dat er gewerkt wordt in een goede sfeer, met een hoge service graad naar de cliënten, lage drempels voor iedereen die bij ons werkt en iedereen die ons kantoor bezoekt met een juridisch probleem.

 

Miranda Benjamins-Schonewille, Juridisch Secretaresse

Miranda B

Sinds 1 oktober 2012 versterkt Miranda ons team. Zij verzorgt alle secretariële werkzaamheden voor de advocaten. Daarnaast voert zij het debiteurenbeheer uit.

Een goed contact met cliënten staat bij haar voorop. Door haar grote ervaring binnen de juridische dienstverlening kan zij u op een professionele wijze te  woord staan.

Zij werkt vooral in de ochtenduren op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en zij is dan ook uw eerste aanspraakpunt zodra u contact opneemt  met ons kantoor.

 Hennie Muis, Interieurverzorgster

hennie_muis

Vanaf de start van ons kantoor in 2006 verzorgt zij het interieur van ons kantoor met heel veel zorg en toewijding.

Ook bij gezamenlijke grotere klussen waarbij ze kan helpen is ze altijd paraat.

Ze is niet zichtbaar aanwezig op dit kantoor, omdat haar werktijden buiten de gebruikelijke kantoortijden liggen. Maar ze is zeker geen ‘onzichtbare’ medewerkster. Je kunt altijd merken als ze weer is geweest.

 

Sharone Pieters, Stagiaire Juridisch medewerkster zakelijke dienstverlening

Sharone 4Vanaf eind augustus is zij ons team komen versterken.

Om ook de mogelijkheid te bieden om mensen ervaring op te laten doen tijdens de opleiding Juridisch Medewerker Zakelijk Dienstverlening, hebben wij haar opgenomen in ons team.

Zij zal ons ondersteunen in alle facetten van de ondersteunende werkzaamheden. Mogelijk zult u haar ook aan de telefoon krijgen of haar ontmoeten als u ons kantoor bezoekt.

Zoals haar achternaam misschien zou doen vermoeden is Sharone geen familie van de advocaat en naamgever van dit kantoor.

 

Sara, Gijs en Dunja, Ontvangstcommissariaat

Tot slot, onze Zwitserse Witte Herders, die op kantoor rond lopen. Ze zijn vriendelijk, stoer en soms wat afwachtend. Speelkameraadjes voor velen.