Mw. mr. G.G. Compagner (Advocaat)

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Genevive.jpg
Genevive Compagner

Mw. mr. G.G. (Genevive) Compagner (1989). Ze is afgestudeerd als advocaat in het Nederlands recht, aan de universiteit van Groningen. Hoofdrichting privaatrecht en beëdigd als advocaat in 2017. Zij heeft een jarenlange ervaring als jurist in een algemene rechtspraktijk. Wij hebben haar sinds april 2021 aan ons team mogen toevoegen.

Genevive Compagner houdt zich op ons kantoor vooral bezig met strafrecht, jeugdstrafrecht en zaken binnen de algemene rechtspraktijk. Haar betrokkenheid met mens en maatschappij zorgt ervoor dat zij haar kennis en ervaring inzet zodat u goed wordt bijgestaan als u voor de rechter moet verschijnen of als de politie u verdenkt van een strafbaar feit en u zich moet melden. Zij zal uw zaak zodanig met u doornemen en bespreken dat u goed voorbereid bent voor een zitting of bespreking bij de politie.

Mw. mr. G.G. Compagner heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Strafrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.