Covid-19

Actueel

Covid-19 regels bij bezoek aan ons kantoor

Als u geen last heeft van klachten die bij Corona horen, bent u voor een bespreking op kantoor van harte welkom. 

Bezoek aan kantoor. In verband met het opheffen van bijna alle regelingen behorend bij Covid-19, mag u ons kantoor bezoeken als u hiervoor bent uitgenodigd en ook zonder afspraak bent u weer welkom. Mocht u toch in de tussentijd klachten krijgen, neem dan telefonisch contact met ons op, of laat het weten via de e-mail. 

Kom op tijd op uw afspraak! 5 minuten van tevoren is voldoende.  

Bij binnenkomst mag u indien u dit wenst uw handen ontsmetten. Het ontsmettingsmiddel  staat voor u in het halletje. Een medewerkster van Pieters Advocaten zal u ontvangen.  

Het gesprek zelf. De mobiele plexiglas spatschermen staan bij een bespreking niet meer automatisch op tafel. Indien u dit wenst maken we hier gebruik van. Een apparaat voor luchtzuivering en -bevochtiging is in de besprekingsruimte aanwezig. In de gespreksruimte is ontsmettingsmiddel aanwezig.

 *.*.*.*

Disclaimer
Pieters Advocaten kan niet garanderen dat de informatie op deze website, webpagina’s en/of onderdelen hiervan volledig, correct en te allen tijde up-to-date is. Pieters Advocaten is niet verantwoordelijk voor de inhoud van aan deze website gekoppelde bestanden en/of van websites waarnaar wordt verwezen. De op deze website gebruikte afbeeldingen alsmede alle teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Op alle pagina’s en onderdelen hiervan is de disclaimer zoals weergegeven op de website van Pieters Advocaten van toepassing. U gaat akkoord met deze disclaimer, middels het bekijken van de website en/of onderdelen hiervan.

Bijgewerkt op: 25-05-2022

*.*.*.*

Enige (juridische) sites zijn

Raad voor Rechtsbijstand, gefinancierde rechtsbijstand

Het juridisch loket

De orde van advocaten

Rechtspraak.nl

Rijksoverheid.nl

Het juridische woordenboek

Klachten- en Geschillenregeling Advocatuur