Introductie

Jammer,

het is dan toch zover gekomen dat u een advocaat nodig heeft. Dan zoekt u iemand met kennis van zaken, die de tijd neemt om te luisteren, die helder kan uitleggen hoe de zaak in elkaar steekt en die kan vertellen wat nu te doen. En waarbij het geen bezwaar is dat u een beroep doet op gefinancierde rechtsbijstand.

Gelukkig,

kunnen wij u helpen door onze kennis en ervaring in te zetten. Het eenmansbedrijf Pieters Advocaten is in 2006 opgericht met het doel u met kennis en veel ervaring te kunnen bijstaan. Het kantoor bestaat uit twee advocaten, die oud genoeg zijn om over een ruime ervaring te beschikken en jong genoeg  zijn om elk probleem energiek aan te pakken.

Wij behandelen alle soorten strafzaken, van winkeldiefstal tot moord, van brandstichting tot smaad. Waar u ook maar van verdacht wordt, wij gaan naast u staan. 

Ook uw kind kunnen we bijstaan, wanneer die wordt verdacht van een strafbaar feit. Wij praten over het algemeen erg gemakkelijk met jongeren. Daarnaast hebben wij oog voor de vragen en de zorgen van ouders die in deze situatie belanden. 

Soms is er van vervolging nog geen sprake maar wordt u wel ontboden op het politiebureau. Wij vertellen u graag op voorhand wat u kunt verwachten.

Waarschuwing?

Belangrijke taken binnen ons kantoor worden vervuld door een tweetal Zwitserse Witte Herdershonden. Mede door hun aanwezigheid zijn de medewerkers zeer stressbestendig en relativerend. Zij zorgen er voor dat de medewerkers wat extra beweging krijgen en soms zelfs frisse lucht. Na een spelletje met een bal of klos,  blijken de medewerkers lastige vraagstukken lang niet zo lastig meer te vinden.

Puck en Lotte houden van bezoek, zeker van onze jonge gasten, maar alle twee hebben een eigen mand waar ze ook in blijven liggen wanneer hen dat wordt opgedragen.